Výživa a dietní intervence u klientů sociálních služeb TOP 10

Časová dotace: 8 hodin

Anotace

Kurz vysvětluje základní pochody v organismu při příjmu a zpracování potravy. Popisuje nároky organismu na živiny a varuje před jejich nedostatkem či nadbytkem. Přináší přehled diet využivaných v zařízeních sociální péče a přibližuje postupy přípravy těchto diet.  

Osnova:

  • Přehled pojmů a činnost trávicí soustavy
  • Nároky na kvalitu a kvantitu výživy
  • Jednotlivé živiny a jejich funkce v organismu, základy metabolismu
  • Základy a principy diet využívaných v pbytových sociálních službách, redukční dieta a její modifikace
  • Příprava dané diety a výběr potravin, nebezpečí nevhodných potravin
  • Výživové doplňky a přípravky

Předmět

Adresa + Fakturační údaje
Jméno * Firma *
Příjmeni *
Ulice DIČ
Město * Telefon*
Psč Email
Váš komentář
Zadejte letošní rok (RRRR)*

Přijetí závazné přihlášky Vám bude do 14 dnů od jejího obdržení potvrzeno telefonicky či elektronickou poštou na kontakt uvedený na závazné přihlášce a bude Vám zaslána zálohová faktura. Tuto zálohovou fakturu, prosím, uhraďte nejpozději do jednoho týdne před termínem konání semináře. V případě, že platíte body Partnerského Programu, nedostanete zálohovou fakturu a týden před termínem konání semináře Vám budou body odpovídající objednanému semináři odečteny z Vašeho konta.

Do 14 dnů před začátkem Vámi objednaného kurzu dostanete pozvánku na tento kurz, obsahující všechny potřebné informace týkající se tohoto kurzu. Do 1 měsíce po ukončení semináře obdržíte poštou na kontakt uvedený na závazné přihlášce certifikát o absolvování semináře a daňový doklad za poskytnuté služby

Předmět

Jméno* Příjmení*
Email Telefon*
Váš komentář
Zadejte letošní rok (RRRR)*